Panasonic DMC-TZ100

688,49 €

LUMIX TZ100 – PAMATYKITE PASAULĮ VISIŠKAI NAUJOJE ŠVIESOJE

Smulkiau

DMC_TZ100

5025232837601

Galimas pasirinkimas

Ši prekė tiekiama tiesiogiai iš gamintojo sandėlių pagal užsakymą. Įdėkite prekę į krepšelį, pateikite užsakymą ir dėl prekės pristatymo laiko bei sąlygų su Jumis susisieksime per vieną darbo dieną.

LUMIX TZ100 – PAMATYKITE PASAULĮ VISIŠKAI NAUJOJE ŠVIESOJE
Mūsų kišeninis kelionės draugas, skirtas tiems, kurie nori laisvai tyrinėti.
IŠBANDYKITE TZ100
LUMIX TZ100 – idealus kelionės draugas
Nėra geresnio pojūčio už laisvės jausmą. Tyrinėkite pasaulį ir užfiksuokite kiekvieną akimirką, naudodami fotoaparatą, kuris juda kartu su jumis. Nesvarbu, ar esate namuose, skubančiame mieste, ar gamtoje, jo galinga 10 k. artinimo funkcija ir didelio našumo 1 colio jutiklis kelionių akimirkas dar lengviau pavers amžinais prisiminimais.



Mažas dydis, dideli nuotykiai.
LUMIX TZ100 fotoaparate puikiai dera galingumas ir funkcionalumas. Skaidrus kaip krištolas LEICA artinantis objektyvas dera su stilinga kišenine forma. Nebereikia didelių fotoaparatų krepšių ar daug sveriančios įrangos, nes šis fotoaparatas yra galingas ir patogus nešioti.




Fiksuokite vaizdus dieną ir naktį
Nebūtina fotoaparatą padėti į šalį vien dėl to, kad nusileido saulė. Galingas TZ100 1 colio 20 megapikselių MOS jutiklis leidžia fotografuoti naktį. Daugiau detalių, daugiau spalvų ir daugiau aiškumo net esant silpnam apšvietimui.


Pribloškiantys kadrai yra arčiau, nei manote
Kai negalite prieiti arčiau, fotografuoti padeda LUMIX TZ100 galinga 10 k. optinio artinimo funkcija. Visame pasaulyje žinomo LEICA DC ELMARIT objektyvo galinga artinimo funkcija suteikia neįtikėtino lankstumo – nuo 25 iki 250 mm. Puikiai užfiksuoja tiek arti, tiek toli esančius vaizdus.



Fotografuokite dabar, fokusuokite vėliau
Įsivaizduokite, kad galite tiksliai nuspręsti, ką sufokusuoti, net po to, kai vaizdas jau nufotografuotas. LUMIX TZ100 „Post Focus“ funkcija suteikia galimybę daryti būtent tai. Tiesiog užfiksuokite sceną, peržiūrėkite vaizdą ir palieskite tą nuotraukos vietą, kurią norite padaryti ryškiausią. Tai paprasta, nuostabu, ir visa tai – LUMIX TZ100.



4K vaizdo įrašai. Vaizdingos gyvenimo akimirkos
Stulbinančios TZ100 4K vaizdo įrašų funkcijos galimybės leidžia įrašyti kelionę 4 k. geresne raiška nei „Full HD“. Daugiau jaudinančių akimirkų, daugiau detalių, kurias galėsite vis iš naujo prisiminti.




Nepakartojamos akimirkos su 4K PHOTO
TZ100 integruota 4K technologija turi 4K PHOTO funkciją, kuri suteikia galimybę užfiksuoti nuostabias akimirkas 30 kadr./sek. greičiu ir pasirinkti geriausią nuotrauką po fotografavimo. Fotografuokite, pasirinkite ir išsaugokite. Naudodami LUMIX TZ100 4K PHOTO režimą nepraleiskite nė vienos akimirkos.



Faktinė raiška: 3 840 x 2 160 piks.
Matykite viską
Kartais ryški saulės šviesa apsunkina matomumą net šviesiausiuose fotoaparatų ekranuose. LUMIX TZ100 turi „Live View Finder“ funkciją, kuri automatiškai įsijungia, kai pakeliate fotoaparatą prie akies. Tai padeda matyti kiekvieną detalę ir leidžia užfiksuoti norimą kadrą.









Parašyti atsiliepimą