Panasonic vaizdo kamera HC-VX980

0,00 €

4K vaizdo įrašymas
Išsaugokite gražius atsiminimus

Smulkiau

Galimas pasirinkimas

Ši prekė tiekiama tiesiogiai iš gamintojo sandėlių pagal užsakymą. Įdėkite prekę į krepšelį, pateikite užsakymą ir dėl prekės pristatymo laiko bei sąlygų su Jumis susisieksime per vieną darbo dieną.

4K vaizdo įrašymas
Išsaugokite gražius atsiminimus
Šia kompaktiška „Panasonic“ vaizdo kamera galima filmuoti 4K raiška, kuri yra keturis kartus didesnė nei „Full-HD“. Tai reiškia, kad bet kokiomis fiksavimo aplinkybėmis vaizdai bus detalūs ir tikroviški. Be to, ypatingų ar unikalių akimirkų vaizdus galite užfiksuoti 4K nuotraukose naudodami 4K nuotraukų režimą. „Panasonic“ itin spartaus ir tikslaus automatinio fokusavimo technologija suteikia galimybę 4K filmus fiksuoti kiekvienam.
Full HD
1920 piks.
1080 piks.
3840 piks.
2160 piks.

Išlygintas vaizdas visuose įrašuose
Kadro išlyginimo funkcija automatiškai aptinka ir ištaiso fotografuojamų vaizdų pasvirimą, todėl galite filmuoti laisvai. Atsižvelgiant į fotografavimo sąlygas nustatymą galima naudoti pasirinkus vieną iš trijų lygių (išjungta, įprastinis, stiprus*).
* Negalima naudoti su 4K režimu.


Aiškus, nesusilieję vaizdai
Patobulintajam hibridiniam optiniam vaizdo stabilizavimui naudojamas penkių ašių taisymo mechanizmas, kuris tiksliai pašalina dėl sujudinimų atsiradusį liejimą – nesvarbu, ar filmuoti plačiakampiu režimu, ar pasirinkę didelį priartinimo nustatymą. Tai leis užfiksuoti ryškius, aiškius vaizdus 4K ir kitais formatais beveik bet kokiomis sąlygomis.

Parašyti atsiliepimą