Panasonic vaizdo kamera HC-W580

399,00 €

  • 90x išmanusis / 50x optinis priartinimas
  • 28 mm plačiakampis vaizdas
  • Dvigubos kameros funkcija
  • Aiškūs, nesusilieję vaizdai

Smulkiau

Galimas pasirinkimas

Ši prekė tiekiama tiesiogiai iš gamintojo sandėlių pagal užsakymą. Įdėkite prekę į krepšelį, pateikite užsakymą ir dėl prekės pristatymo laiko bei sąlygų su Jumis susisieksime per vieną darbo dieną.

90x išmanusis / 50x optinis priartinimas
Daugiau dinamikos ir emocijų prisiminimuose
Lengvai užfiksuokite toli esančius objektus, kurių nėra galimybės naudojant tradicines priartinimo funkcijas – tai galite padaryti naudodami 90x išmanųjį priartinimą. Be to, galite pasinaudoti 50x optiniu priartinimu ir priartėti prie norimų užfiksuotų objektų, taip filmuotiems vaizdams suteiksite daugiau emocijų ir dinamikos.


28 mm plačiakampis vaizdas*
Lengvai užfiksuokite grupes
Kadre tilps daugiau žmonių ir fono – 28 mm plačiakampio vaizdo funkcija (35 mm kameros atitikmuo) suteikia daugiau galimybių. Tai ypač naudinga, jei norite nufotografuoti grupę žmonių mažoje patalpoje. Objektai kadre telpa net jei fiksuojate iš arti, o integruotasis kameros mikrofonas gali įrašyti net tyliausius garsus.
* 35 mm fotoaparato atitikmuo
35 mm objektyvas
28 mm objektyvas

Dvigubos kameros funkcija
Suteikite vaizdo įrašui išskirtinumo
Šiame modelyje įrengta pasukama papildoma kamera, leidžianti fotografuoti iš karto iš dviejų kampų. Pavyzdžiui, savo šeimos narius ir save galite fotografuoti naudodami ir plačiakampį, ir teleobjektyvą. Atsarginė funkcija įrašo nuotrauką nuotraukos vaizde ir pagrindinės kameros vaizdą be papildomo lango. Papildomos kameros vaizdas įrašomas viename iš papildomų langų ir jo rodymo padėtį galima keisti liečiant.

Išlygintas vaizdas visuose įrašuose
Galite filmuoti laisvai, nes kadro išlyginimo funkcija automatiškai aptinka ir ištaiso fotografuojamų vaizdų pasvirimą. Atsižvelgiant į fotografavimo sąlygas nustatymą galima naudoti pasirinkus vieną iš trijų lygių (išjungta, įprastinis, stiprus*).

Aiškūs, nesusilieję vaizdai
Patobulintajam hibridiniam optiniam vaizdo stabilizavimui naudojamas penkių ašių taisymo mechanizmas, kuris tiksliai pašalina dėl sujudinimų atsiradusį liejimą – nesvarbu, ar filmuoti plačiakampiu režimu, ar pasirinkę didelį priartinimo nustatymą. Tai leis užfiksuoti ryškius ir aiškius vaizdus beveik bet kokiomis sąlygomis.

Parašyti atsiliepimą