Think Tank Mirrorless Mover Backpack, 18L, Cool Grey

143,37 €

09920FOC

8745300011470

Galimas pasirinkimas

 1-2 d.d.

Atraskite savo kūrybinį potencialą su Think Tank Mirrorless Mover kuprine, 18L, Cool Grey! Šioje 18 l talpos kuprinėje, skirtoje šiuolaikiniams sisteminių fotoaparatų rinkiniams, yra pritaikomos pertvaros, kurias galima sudėlioti taip, kad būtų sukrtas specifinis fotoaparato krepšys arba hibridinis foto įrangai ir kasdieniam nešiojimui skirtas kerpšys. Ši kuprinė puikiai tinka miesto arba lengviems lauko nuotykiams, todėl ją už prieinamą kainą gali rinktis ir mėgėjai, ir profesionalai.

 

 

 

 

 

UNIVERSALUS DIZAINAS ŠIUOLAIKINIAMS FOTOGRAFAMS


„Think Tank Mirrorless Mover“ kuprinė sukurta taip, kad atitiktų unikalius sisteminių fotoaparatų naudotojų poreikius. Sisteminiams fotoaparatams, garsėjantiems kompaktiškumu ir puikia vaizdo kokybe, reikia krepšio, kuris apsaugotų ir sutvarkytų tiek fotoaparatą, tiek jo priedus. Šios kuprinės 18 litrų talpa suteikia pakankamai vietos fotoaparatui, objektyvams ir kitiems svarbiausiems įrenginiams. Pritaikomi skirtukai leidžia sukonfigūruoti vidų pagal konkrečius poreikius, nesvarbu, ar norite turėti tik fotoaparatui skirtą krepšį, ar hibridinį komplektą, kuriame fotografijos įranga derinama su asmeniniais daiktais.

 

 

PRITAIKOMAS VIDUS, KAD BŪTŲ GALIMA OPTIMALIAI ORGANIZUOTI


Viena iš išskirtinių „Think Tank Mirrorless Mover“ kuprinės ypatybių - pilnas pertvarų rinkinys su integruotu horizontaliu padalijimu. Ši naujoviška konstrukcija leidžia pritaikyti vidinį išdėstymą taip, kad jis idealiai tiktų jūsų įrangai. Nesvarbu, ar jums reikia nešiotis fotoaparato korpusą su keliais objektyvais, ar fotoaparato įrangos ir kasdienių daiktų mišinį, reguliuojamos pertvaros užtikrina, kad viskas liktų saugiai savo vietose. Dėl tokio lankstumo kuprinė tinka įvairiai veiklai - nuo profesionalių fotosesijų iki kasdienių dienos išvykų.

 

 

 

 

 

 

 

LENGVA PRIEIGA IR ORGANIZAVIMAS


Visą kuprinės priekinį skydelį turinčioje kuprinėje galima apžvelgti visus reikiamus daiktus, todėl lengva tvarkyti ir pasiekti viską, ko reikia. Didelėje 5 l talpos priekinėje kišenėje puikiai tinka laikyti asmeninius daiktus, pavyzdžiui, lengvą striukę, nešiojamąjį kompiuterį arba užkandžius, o užtrauktuku užsegamoje apsauginėje kišenėje galima saugiai laikyti mažesnius daiktus, pavyzdžiui, raktus, atminties korteles ir baterijas. Permatoma apsauginės kišenės medžiaga leidžia iš karto matyti jos turinį ir sutaupyti laiko ieškant konkrečių daiktų.

 

 

 
GREITAI PASIEKIAMAS ATLENKIAMAS DANGTELIS


Atlenkiamas dangtelis su magnetiniu užsegimu suteikia greitą ir patogią prieigą prie priekinės kišenės, kad galėtumėte pasiimti būtiniausius daiktus neatidarydami viso krepšio. Ši funkcija ypač naudinga tais momentais, kai reikia greitai pasiekti fotoaparatą ar kitus svarbius daiktus. Magnetinis užsegimas užtikrina, kad dangtelis tvirtai laikytųsi, todėl yra ir patogus, ir saugus.

 

 

 

 

 

 

SPECIALUS NEŠIOJAMOJO KOMPIUTERIO DĖKLAS


Šiuolaikiniame skaitmeniniame amžiuje nešiojamasis kompiuteris dažnai yra būtinas fotografams, kuriems reikia redaguoti ir įkelti nuotraukas keliaujant. „Think Tank Mirrorless Mover“ kuprinėje yra speciali putplasčiu apsaugota įmautė, kurioje telpa dauguma 14 colių nešiojamųjų kompiuterių, todėl jūsų įrenginys bus gerai apsaugotas gabenimo metu. Ši rankovė suteikia papildomą apsaugos sluoksnį, apsaugantį nešiojamąjį kompiuterį nuo subraižymo ar sugadinimo kitais krepšyje esančiais daiktais.

 

 

 
IŠPLĖČIAMOS ŠONINĖS KIŠENĖS IR SUSPAUDIMO DIRŽELIAI


Išplėčiamos šoninės kišenės ir užfiksuojami suspaudimo dirželiai skirti papildomiems daiktams, pavyzdžiui, vandens buteliukams arba kelioniniam trikojui, sutalpinti. Šoninės kišenės išsiplečia, kad tilptų įvairių dydžių buteliukai ir užtikrintų, kad nuotykių metu liksite apsirūpinę vandeniu. Suspaudimo dirželiais tvirtinamas turinys, kad keliaujant jis nepasikeistų. Šis apgalvotas dizainas užtikrina, kad galėsite nešiotis visus būtiniausius daiktus, reikalingus fotografavimo arba tyrinėjimo dienai.

 

 

 

 

PATOGUS IR ERGONOMIŠKAS DIZAINAS


Projektuojant „Think Tank Mirrorless Mover“ kuprinę svarbiausias aspektas yra patogumas. Paminkštintos pečių juostos ir reguliuojamas krūtinkaulio diržas tolygiai paskirsto svorį ant pečių, todėl sumažėja įtampa ir nuovargis. Anatominė nugaros panelės konstrukcija prisitaiko prie jūsų nugaros formos ir suteikia papildomą atramą bei komfortą. Tiems, kurie pageidauja papildomo stabilumo, galima naudoti prisegamą juosmens stabilizatoriaus diržą, kad kuprinė būtų pritvirtinta prie juosmens ir judant nejudėtų.

 

 
PATVARI IR ORO SĄLYGOMS ATSPARI KONSTRUKCIJA


Think Tank Mirrorless Mover kuprinės pagrindas - patvarumas. Ši kuprinė pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, tokių kaip Poly 600D PU, Poly 1260 Ballistics ir P200D Liner, todėl ji atlaikys kasdienio naudojimo sunkumus. P70D Taffeta ir 340g Airmesh tinklelis padidina jos patvarumą, o YKK® RC užtrauktukai užtikrina sklandų ir patikimą veikimą. Kuprinė taip pat padengta patvaria vandenį atstumiančia (DWR) danga, kuri suteikia papildomą apsaugos nuo gamtos stichijų sluoksnį. Kad būtumėte ramūs, pridedamas siūlėmis užsandarintas lietpaltis, užtikrinantis, kad jūsų įranga išliktų sausa net ir sudėtingiausiomis oro sąlygomis.

 

 
PATOGIOS FUNKCIJOS KASDIENIAM NAUDOJIMUI


„Think Tank Mirrorless Mover“ kuprinėje yra kelios funkcijos, skirtos kasdieniam naudojimui padaryti patogesniam. Viršutinė rankena, orientuota į svorį, leidžia greitai paimti kuprinę ir eiti, o plokščias pagrindas užtikrina, kad kuprinė stovi pati, todėl ją lengviau supakuoti ir išpakuoti. Juosmens perėjimas tinka „Think Tank Pro Speed Belt“ diržui (į komplektą neįeina), todėl suteikia papildomą atramą ir stabilumą nešiojant sunkesnius krovinius. Šios apgalvotos savybės padidina bendrą kuprinės naudojimo patogumą, todėl ji yra praktiškas pasirinkimas keliaujantiems fotografams.

 

 

 

 

 

 

 

YPATYBĖS


- Sukurta šiuolaikinėms sisteminių fotoaparatų sistemoms nešiotis ir apsaugoti
- Pilnas pertvarų komplektas su integruotu horizontaliu padalijimu, kad būtų galima pritaikyti visai nuotraukai arba dalinei nuotraukai kartu su asmeniniais daiktais

- Visiška prieiga prie priekinio skydelio, kad galėtumėte peržiūrėti, pasiekti ir tvarkyti visą įrangą
- Didelė 5 litrų talpos priekinė kišenė, kurioje telpa lengva striukė ir (arba) kiti asmeniniai daiktai
- Atlenkiamas dangtelis su magnetiniu uždarymu suteikia greitą prieigą prie priekinės kišenės
- Speciali putplasčiu apsaugota įmautė tinka daugumai 14 colių nešiojamųjų kompiuterių
- Užtrauktuku užtraukiama apsauginė kišenė priekinėje kišenėje su permatoma medžiaga, iš kurios galima matyti turinį
- Išplėčiamos šoninės kišenės ir užfiksuojami suspaudimo dirželiai vandens buteliams ir (arba) kelioniniam trikojui
- Paminkštintos petnešos su reguliuojamu krūtinkaulio diržu
- Anatominė nugaros skydo konstrukcija
- Juosmens pertvara tinka „Think Tank Pro Speed Belt“ diržui (neįeina į komplektą)
- Paslėptas juosmens stabilizatoriaus diržas
- Dėl plokščio pagrindo krepšys gali stovėti savarankiškai
- Viršutinė rankena su svoriu
- Aukštos kokybės YKK® RC užtrauktukai
- Į komplektą įtrauktas siūlėmis užsandarintas dangalas nuo lietaus

 

 

 

SPECIFIKACIJOS


Medžiagos: Poly 600D PU medžiagos, Poly 1260 Ballistics, P200D įdėklas, P70D tafta, 340g Airmesh, YKK® RC užtrauktukas, 3 sluoksnių surištas nailono siūlas, patvari vandenį atstumianti (DWR) danga

Išoriniai matmenys (plotis x aukštis x gylis): 28 x 42 x 23 cm

Vidiniai matmenys (plotis x aukštis x gylis): 25 x 39 x 12 cm

Bendras tūris: 18 litrų

Priekinės kišenės talpa: 5 litrai

Svoris: 1,3 kg, įskaitant visus skirtukus ir apsauginį dangalą nuo lietaus

 

 

Parašyti atsiliepimą