Karšto oro krosnelė Panasonic NF-CC600AXE

199,00 €

NFCC600AXE

5025232965854

Galimas pasirinkimas

 pristatymas 1..3 d.d.

„Air Fryer NF-CC600“ siūlo daugybę funkcijų. 11 praktiškų automatinių programų leidžia lengvai paruošti daugybę patiekalų. 6 litrų talpos CC600 Ideal tinka 4 asmenims. Integruotas vandens rezervuaras užtikrina garų sugėrimą ruošiant, kad viduje esantis maistas išliktų minkšta, sultinga tekstūra.
Padidėjusi drėgmė užtikrina intensyvų šilumos laidumą. Viršuje ir apačioje esantys kaitinimo elementai bei 360° greitaeigis recirkuliacinis oras leidžia maisto produktams būti traškiems ir tolygiai šildomiems iš visų pusių. Neriebaus maisto gaminimo draugams patiks CC600, nes karštas oras prasiskverbia į maistą ir išstumia riebalų perteklių. Be to, priklausomai nuo patiekalo, ruošiant oro gruzdintuvėje aliejaus reikia įpilti šiek tiek arba visai jo pilti.
Ypatinga savybė: langas leidžia bet kuriuo metu stebėti gaminimo procesą, kad nereikėtų atidaryti stalčiaus ir neprarasti šilumos. Iš principo gaminimas naudojant oro gruzdintuvą yra ypač efektyvus: priešingai nei gaminant įprastoje orkaitėje, reikia įkaitinti daug mažiau oro. Taip sutaupoma ne tik pinigų, bet ir laiko.

Sultingas ir traškus
Mėgstamiausi patiekalai – tik geriau: viduje minkštas ir sultingas, išorė traški.

Tiesiog bakstelėkite ženklą „+vanduo“ ir Panasonic oro gruzdintuvė suteiks šiek tiek garų į saugyklos vidų. Dėl padidėjusios drėgmės maisto produktai, tokie kaip vištiena ir žuvis, išlieka minkšti ir sultingi. Švelnus garų papildymas taip pat veikia kaip šilumos stiprintuvas ir ypač tolygiai paskirsto šilumą.

Skaniems, traškiems ir sultingiems patiekalams, kuriuos ragauja visa šeima.
Integruotas vandens bakas
Forma atitinka funkciją su Panasonic oro gruzdintuvu. 130 ml vandens bakas yra vientisai integruotas į oro gruzdintuvą ir gali būti lengvai nuimamas, kad būtų galima papildyti ir išvalyti. Taigi Panasonic oro gruzdintuvė išsiskiria savo dizainu, kuris yra elegantiškas ir patogus.

Patikimi iš anksto nustatyti meniu ir intuityvus valdymas
Padarykite galą spėliojimams. Tiesiog palieskite spalvingas, lengvai suprantamas piktogramas LED skydelyje, kad pasirinktumėte vieną iš 11 iš anksto nustatytų meniu: bulvytės, vištiena, žuvis, jūros gėrybės, kepsniai, dešra, daržovės, bulvės, pica, pyragas ir skrebučiai. Jei norite, temperatūrą ir gaminimo laiką galite nustatyti ir patys – nuo ​​80°C iki 200°C ir nuo 1 iki 60 minučių.

360° greita oro cirkuliacija
Panasonic oro gruzdintuvė šildo jūsų mėgstamą maistą iš viršaus ir apačios ir paskirsto šilumą per galingą ventiliatorių. Rezultatas – 360° didelės spartos recirkuliuojantis oras, užtikrinantis greitą, vienodą gaminimą ir traškius rezultatus ir gryną kąsnį – ir taip pat nesisukant ir nekratant. Dėl didelės spartos oro cirkuliacijos taip pat išsiskiria riebalų perteklius. Taigi galite mėgautis neriebiu ir sveikesniu maistu.

Kepkite sveikiau, su mažai arba be aliejaus
Su Panasonic oro gruzdintuvu galite pasinaudoti daugybe privalumų. Pavyzdžiui, sutaupote energijos, nes nereikia įjungti didelės orkaitės. Jūsų mėgstamiausi patiekalai bus traškūs ir sultingi. Svarbiausia, kad jūsų maistas būtų sveikesnis, nes jums reikia mažai aliejaus arba jo visai nereikia, kad rezultatai būtų traškūs, o riebalai gali nusausinti. Be to, jūsų namai nekvepia riebalais.

Lengvas valymas
Valymas turėtų būti toks pat lengvas kaip ir virimas. Dėl šios priežasties „Panasonic“ oro gruzdintuvė yra su nepridegančia danga ir nuimamomis dalimis. Teflonu dengtas viryklės rėmas yra atsparus plauti indaplovėje, o pats krepšelis tiesiog nuvalomas vandeniu ir švelniu plovikliu. Tokiu būdu jūsų oro gruzdintuvė bus greitai paruošta vėl naudoti.

Didelė talpa.
Vienišiems, poroms ir mažoms šeimoms, nesvarbu, koks didelis jūsų biudžetas, „Panasonic“ oro gruzdintuvė yra puikus pasirinkimas. Su 6 litrų talpa galite kepti didelę porciją bulvyčių arba visą vištieną. Tai leidžia jums prisitaikyti prie visų šiandienos ir rytojaus maisto gaminimo reikalavimų.

Minimalistinis, modernus dizainas
Nesvarbu, ar įjungta, ar išjungta, „Panasonic“ oro gruzdintuvė yra tikras akį traukiantis jūsų virtuvėje. Draugiška tamsiai mėlyna CC600 spalva kartu su rožine auksine rankena ir elegantišku juodu priekiu bei viršumi suteikia patrauklią išvaizdą. Taip pat yra jo skaitmeninis LED skydelis su apšviestais valdymo simboliais.

  • Talpa 6l

  • Maks. temperatūros 200°C

  • Galia 1450W

  • Gamyklos spalva Juoda

  • Aukštis 355 mm

  • Ilgis 257 mm

  • Plotis 267 mm

  • Svoris 5,4 kg

  • Produkto tipas Airfryer

Parašyti atsiliepimą