Panasonic Lumix DC-S9 + 28-200mm Jet Black

2 250,64 €

6516FJF

5025232969524

Galimas pasirinkimas

 1-2 d.d.

Panasonic Lumix DC-S9 + 28-200mm Jet Black. Kurkite patrauklų turinį su naujuoju LUMIX S9 viso kadro fotoaparatu, kuriame gausu profesionalių funkcijų, bet nereikia jokių redagavimo įgūdžių - nuo fotografavimo iki publikavimo per 30 sekundžių. Panasonic Lumix DC-S9 yra mažas ir kompaktiškas, bet su profesionaliomis funkcijomis. Dėl viso kadro jutiklio šis fotoaparatas užtikrina stulbinančius rezultatus net ir esant prastam apšvietimui, todėl galite lengvai filmuoti didelės raiškos vaizdo įrašus ir fotografuoti įspūdingas nuotraukas.

 

 

 

 

 

 

DIDELĖS RAIŠKOS 4K/6K VAIZDO ĮRAŠAI


Šis fotoaparatas taip pat puikiai tinka vaizdo įrašams kurti. Įrašykite kvapą gniaužiančius vaizdus ir įsimintinas akimirkas, kurias norite išsaugoti, aukštos kokybės 4K/6K formatu.

 

 
 
LANKSTUS KADRAVIMAS (OPEN GATE)


Užfiksuokite tai, ko reikia, ir apkarpykite tai, ko nereikia. Gaukite visus kraštinių santykius iš vieno kadro. Jei norite vėliau redaguoti, naujuoju MP4(Lite) režimu 4K vaizdo įrašus puikiai tinka perkelti į išmanųjį telefoną. Tiesiog naudokite "LUMIX Lab" programėlę, kad apkarpytumėte jį iki norimo kraštinių santykio.

 

 

 

 

 

 

FOKUSAVIMASIS Į GREITUS OBJEKTUS


"Phase Hybrid" automatinis fokusavimas užtikrina ryškius vaizdus tiek fotografuojant nejudančius, tiek judančius objektus. Filmuojant vaizdo įrašus jis užtikrina, kad objektas visada bus sufokusuotas, kad ir kur būtų kadre.

 

 

 
AIŠKIOS NAKTINIO VAIZDO NUOTRAUKOS IR VAIZDO ĮRAŠAI


Fotografuokite laikydami fotoaparatą rankose ir stabiliai fotografuokite arba filmuokite bet kokioje situacijoje. Dėl galingo vaizdo stabilizavimo filmuota medžiaga bus sklandi, kad ir kokia būtų situacija.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PUIKŪS IŠANKSTINIAI NUSTATYMAI


REAL TIME LUT funkcija iš esmės pakeičia jūsų turinį. Galite pritaikyti kinematografišką išvaizdą tiesiai fotoaparate, be daug laiko reikalaujančio redagavimo. Programėlėje "LUMIX Lab" pasirinkite iš daugybės LUT (išankstinių nustatymų) arba susikurkite savo asmeninį stilių, kurį galėsite naudoti fotoaparate.

 

 

 
LUMIX LAB PROGRAMĖLĖ


Trimis veiksmais susiekite fotoaparatą su išmaniuoju telefonu ir galėsite sklandžiai perkelti turinį į išmanųjį telefoną naudodami itin spartų "Wi-Fi" ryšį. Taip pat galite apkarpyti, reguliuoti ryškumą, taikyti LUT (išankstinį nustatymą) ir t. t. * Nuo fotografavimo iki publikavimo per 30 sekundžių: Tai bendras laikas, per kurį galima perkelti JPEG nuotrauką arba MP4(Lite) režimu nufilmuotą 5 sekundžių trukmės trumpą vaizdo įrašą į "iOS" palaikomą išmanųjį telefoną naudojant LUMIX LAB programėlę, įskaitant apkarpymą vaizdo įrašo atveju ir paskelbimą socialiniuose tinkluose. Tyrimas atliktas pagal "Panasonic" standartus. Rezultatai gali skirtis priklausomai nuo tinklo aplinkos.

 

 

 
ILGESNIS BATERIJOS VEIKIMO LAIKAS


Fotoaparatas tiekiamas su DMW-BLK22 baterija. Fotoaparatą taip pat galite naudoti maitindami jį prekyboje esančia mobiliąja baterija ir C tipo USB laidu, kad jis visada būtų paruoštas naudoti, kad ir kur būtumėte.* (*Baterija turi būti įdėta į fotoaparatą ir išlaikyti tam tikrą įkrovą, kad funkcija veiktų).

 

 

 

 

 

 

IŠPLĖSTAS PRIARTINIMO DIAPAZONAS


"Crop Zoom" / "Hybrid Zoom" išplečia nuotraukų ir vaizdo įrašų priartinimo diapazoną. Hibridinis priartinimas - tai optinio priartinimo ir apkarpymo priartinimo derinys. Ši funkcija leidžia išplėsti išraiškos diapazoną, net jei su savimi nešiojatės tik minimalią įrangą.

 

 

 

 
KURKITE EMOCINGUS VAIZDO ĮRAŠUS


Išnaudokite savo kūrybiškumą naudodami lėto ir greito judesio režimus, kad galėtumėte dalytis užburiančiais vaizdo įrašais su laiko intervalais.

 

 

 

 

OBJEKTYVAS PANASONIC LUMIX S 28-200mm F4-7.1 MACRO O.I.S.

 

Naujasis "Panasonic" LUMIX S 28-200 mm F4-7.1 MACRO O.I.S. pasižymi plačiu ir ilgu 28-200 mm priartinimo diapazonu, todėl idealiai tinka įvairiems scenarijams - nuo kraštovaizdžių iki portretų ir makroaplinkos. Objektyvo pasirinkimas kelionėms visada yra kompromisas, tačiau "Panasonic" pasiūlė tai, ką galima laikyti geru sprendimu tiems, kurie nori vidutinio plačiakampio ir vidutinio teleobjektyvo, tinkamo naudoti su LUMIX S serija. Naujasis LUMIX S 28-200 mm F4-7.1 MACRO O.I.S., sukurtas pagal L-Mount sistemos standartą, yra būtent toks objektyvas, o jo pavadinimas nurodo dar vieną dalyką, kurį šis objektyvas gali atlikti: makroaplinką. Kalbant apie vaizdavimo savybes, objektyvas pasižymi aukšta raiška, tolygiu bokeh ir gražiu starburst  efektu. Šį vieną objektyvą galima naudoti įvairiais fotografavimo scenarijais, todėl jis idealiai tinka kelionėms ir žygiams, o 6,5 žingsnio 5 ašių dvigubas I.S.2** užtikrina galingą pagalbą fotografuojant. (**Pagal CIPA standartą [Kryptis: židinio nuotolis f=200 mm. Kai naudojamas LUMIX S1]). Šis 28-200 mm priartinantis objektyvas pasižymi greitu, labai tiksliu ir tyliu automatiniu fokusavimu, o 5 ašių dvigubo I.S.2 (vaizdo stabilizatoriaus) suderinamumas kompensuoja iki 6,5 stabdžių korekciją, kad kūrėjas galėtų sutelkti dėmesį į objekto fiksavimą. Taip pat siūlomas mikrotinklinis diafragmos valdymas, užtikrinantis sklandų ekspozicijos keitimą, ir galimybė rinktis linijinius arba nelinijinius fokusavimo žiedo nustatymus. Šios funkcijos tapo skiriamąja LUMIX S serijos objektyvų ypatybe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SPECIFIKACIJOS

 

Tipas: Skaitmeninis vieno objektyvo sisteminis fotoaparatas
Objektyvo jungtis: L-Mount
Vaizdo jutiklis: 35 mm viso kadro (35,6 mm x 23,8 mm) CMOS jutiklis

Efektyvūs taškai: 24,20 megapikselių
Bendras pikselių skaičius: 25,30 megapikselių

AR (antirefleksinė) danga: Taip

Aspect ratio / Spalvų filtras: 3:2 / Pagrindinis spalvų filtras

Dulkių mažinimo sistema: Vaizdo jutiklio poslinkio tipas

Failo formatas (nejudantis vaizdas): JPEG (DCF, Exif 3.0), RAW

Vaizdo kokybė (nejudantis vaizdas): RAW / RAW+Fine / RAW+Standard / Fine / Standard (didelės skiriamosios gebos režimas: kombinuotas / RAW / RAW+Fine / Fine)

Spalvų erdvė: sRGB, AdobeRGB

Įrašymo failo formatas (judantis vaizdas): MOV: H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC; MP4: H.264/MPEG-4 AVC, H.265/HEVC; MP4(Lite): H.265/HEVC

Garso formatas (kino filmas): MOV: LPCM (2ch 48kHz/24 bitų, 96kHz/24 bitų*); MP4: AAC (2ch 48kHz/16 bitų); MP4(Lite): AAC (2ch 48kHz/16 bitų) (*Kai pridedamas Φ3,5 mm mikrofonas).
Galinio monitoriaus tipas: TFT LCD monitorius su statiniu jutikliniu valdymu
Galinio monitoriaus dydis: Laisvo kampo, 3,0 colių (7,6 cm), 3:2 formato
Fokusavimas: Fazės aptikimo AF sistema / kontrasto AF sistema

ISO jautrumas (standartinis išvesties jautrumas): [Normalus] - Automatinis / 50* / 100-51200 / 102400* / 204800* (1/3 arba 1 EV žingsniu) *Išplėstinis ISO; [V-Log] - Automatinis / 320* / 640-51200 (1/3 arba 1 EV žingsniu) * Išplėstinis ISO; [HLG] (vaizdo įrašas) - Automatinis / 400-51200 / 102400* / 204800* (1/3 arba 1 EV žingsniu) * Išplėstinis ISO

Baltos spalvos balansas: AWB / AWBc / AWBw / Dienos šviesa / Debesuota / Šešėlis / Kaitrinė / Baltos spalvos nustatymas 1, 2, 3, 4 / Spalvų temperatūros nustatymas 1, 2, 3, 4
Užrakto tipas: Elektroninis užraktas
Užrakto greitis: nejudantis vaizdas: Laikas* (maks. 60 s**), 1/8 000 - 60**; Judesio vaizdas: laikas* (maks. 60 s**), 1/8 000 - 60**; Judesio vaizdas: 1/16 000 - 1/25; Kūrybinio vaizdo M režimas / MF režimas: 1/16 000 - 1/2; *Bulbinis įrašymas galimas naudojant "Bluetooth" nuotolinio valdymo pultą. **Kai ISO nustatymas viršija 1600, užrakto greitis sutrumpėja iki mažiau nei 60 sekundžių.
Automatinis laikmatis: 10 s, 3 vaizdai / 2 s / 10 s / 10 s / pasirinktinis laikas
Laiko intervalų fotografavimas: Taip
Stop motion animacija: Taip
USB: USB Type-C® (USB 10Gbps)
HDMI: HDMI TypeD; Garso: MP4: 2ch, MOV: 2ch
Įmontuotas mikrofonas: Stereofoninis; vėjo triukšmo slopintuvas: Išjungta / standartinė / didelė
Garsiakalbis: Monaural
SD kortelės lizdas: SD atminties kortelė / SDHC atminties kortelė* / SDXC atminties kortelė* (*Suderinama su UHS-I/UHS-II UHS 3 greičio klasės standarto SDHC/SDXC atminties kortelėmis ir UHS-II vaizdo greičio klasės 90 standarto SDXC atminties kortelėmis)
Wi-Fi: 2,4 GHz dažnių juostos (STA/AP) (IEEE802.11b/g/n); 5 GHz dažnių juostos (STA/AP) (IEEE 802.11a/n/ac); saugumas: WPA/WPA2/WPA3
Bluetooth: Bluetooth® v5.0 (Bluetooth Low Energy (BLE))
Baterija: ličio jonų baterija(7,2 V, 2200 mAh, 16 Wh) (komplekte); USB maitinimo šaltinis, USB maitinimo įkrovimas

Matmenys (plotis x aukštis x gylis): 126 x 73,9 x 46,7 mm (tik korpusas, be iškyšų); objektyvo dydis ø77,3 x 93,4 mm

Svoris: korpuso - apie 486 g (korpusas, Shoe dangtelis, baterija, SD atminties kortelė) (be korpuso dangtelio); apie 403 g (korpusas, Shoe dangtelis) (be korpuso dangtelio); objektyvo svoris - 413 g

Darbinė temperatūra: Nuo 0 ℃ iki 40 ℃

Objektyvo konstrukcija: 17 elementų, 13 grupių
Židinio nuotolis (objektyvas): 28-200 mm
Diafragmos plokštelių skaičius (objektyvas): 9 diafragmos plokštelės
Diafragma (objektyvas): F4-7.1
Artimiausias fokusavimo atstumas (objektyvas): 14 cm
Didžiausias didinimas (objektyvas): 0.5x
Matymo kampas (objektyvas): Nuo 75° iki 12°
Filtro skersmuo (objektyvas): φ67 mm

 

 

 

 

Parašyti atsiliepimą