Panasonic Lumix GH7 Body

2 079,43 €

6521FJF

5025232964741

Galimas pasirinkimas

 1-2 d.d.

„Panasonic Lumix GH7“ iš esmės pagerina vaizdo įrašų kūrimo greitį ir kokybę. 25,2 mln. BSI CMOS jutiklis ir patobulintas AF veikimas su fazės aptikimo automatinio fokusavimo funkcija, kuri papildyta realiuoju laiku atpažįstamu žmogaus / gyvūno / automobilio / motociklo / traukinio / lėktuvo AF. Vidinis „Apple ProRes RAW“ įrašymas ir 32 bitų plaukiojantis įrašymas, kurio nereikia reguliuoti garso įrašymo lygio filmuojant. Suderinamas su „Adobe Cloud“; realaus laiko LUT. Panasonic Lumix GH7 pristato pagrindinius patobulinimus, kad jūsų turinys būtų aiškesnis ir ryškesnis nei bet kada anksčiau. Fazinis hibridinis AF nepertraukiamai seka objektus, todėl GH7 juos užfiksuoja greitai ir tiksliai. Fotoaparato dinaminio diapazono didinimas leidžia pasiekti platų dinaminį diapazoną visuose ISO jautrumo diapazonuose.

 

 

 

 

VEIKSMINGA DARBO EIGA


„Panasonic Lumix GH7“ sukurtas taip, kad jūsų darbo eiga būtų sklandi. ProRes RAW HQ vidinį įrašymą ir 32 bitų float formato įrašymą galima atlikti pačiame fotoaparato korpuse, todėl galima kurti aukštos kokybės ir didelio efektyvumo turinį atliekant minimalius nustatymus.

 

 

 

PIRMASIS PASAULYJE 32 BITŲ FLOAT FORMATO ĮRAŠYMAS


Kartu su DMW-XLR2 (parduodamas atskirai) „Panasonic“ LUMIX GH7 užtikrina pirmąjį pasaulyje 32 bitų plaukiojančio formato įrašymą*, pagerinantį visos darbo eigos kokybę ir efektyvumą. Dėl plataus dinaminio diapazono 32 bitų float formatas įrašo daugiau informacijos - nuo tylių iki garsių garsų, todėl įrašant garsą nebereikia nuobodžiai reguliuoti garso lygio. *Skaitmeniniam fotoaparatui su keičiamais objektyvais, nuo 2024 m. birželio 5 d. Remiantis „Panasonic“ tyrimais.

 

 

 

PRORES RAW HQ VIDINIS ĮRAŠYMAS


5,7K 30p ProRes RAW HQ filmuotą medžiagą galima įrašyti pačiame fotoaparato korpuse, todėl galite laisvai užfiksuoti akimirką vienu mygtuko spustelėjimu, atlikdami minimalius nustatymus ir nenaudodami išorinių įrenginių. Patobulintas suderinamumas su gimbalu taip pat išplečia išraiškų spektrą. *Įrašymas SD kortelėje negalimas.

 

 

 

ARRI LOGC3 ĮRAŠYMAS

 

Naudodami DMW-SFU3A programinės įrangos atnaujinimo raktą (parduodamas atskirai), naudotojai gali naudoti ARRI LogC3*, kuris leidžia suderinti spalvas su ARRI skaitmeninėmis kino kameromis. ARRI LogC3 kreivės vaizdo apdorojimą LUMIX GH7 fotoaparate šiai funkcijai įgyvendinti sertifikavo ARRI. Išplėstos „Log“ įrašymo, kuris suteikia turtingą spalvinę informaciją ir platų dinaminį diapazoną, parinktys, įtraukiant ne tik įprastą „V-Log“, bet ir „ARRI LogC3“, taip dar labiau pagerinant LUMIX GH8 darbo eigos suderinamumą. *ARRI LogC3 yra ARRI sukurta Log gama, naudojama ARRI skaitmeninėse kino kamerose. Atkreipkite dėmesį: ALEXA 35 naudoja ARRI LogC4. *LUMIX GH7 fotoaparate ARRI LogC3 gali būti naudojama 10 bitų įrašymui „Creative Video“ režimu. ARRI yra registruotieji „Arnold & Richter Cine Technik GmbH & Co.“ prekių ženklai. Betriebs KG.

 

 

 

IŠSKIRTINIS PATIKIMUMAS


Nereikia nutraukti filmavimo dėl perkaitimo. Kompaktiškas GH7 korpusas ir šilumos išsklaidymo struktūra leidžia pratęsti įrašymą net ir filmuojant didele apkrova (4:2:2 10 bitų C4K/4K 60p/50p, „ProRes RAW HQ“).

 

 

 

 

 

 

FAZĖS HIBRIDINIS AF


Svarbiausia, kad automatinis fokusavimas būtų patikimas. LUMIX GH7 siūlo ne tik kontrastinį AF, bet ir fazės aptikimo AF sistemą, kuri gerokai pagerina objekto sekimo našumą ir matavimo technologijas. Fotoaparatas gali užfiksuoti objektą net ir sudėtingose scenose, kuriose yra keli objektai, užtikrindamas tikslumą net ir esant foniniam apšvietimui ar prastam apšvietimui.

 

 


ATPAŽINIMAS REALIUOJU LAIKU


Pažangus LUMIX fotoaparato AF aptikimo funkcija praplečia sporto, laukinės gamtos ir automobilių / motociklų fotografavimo galimybes. Dabar LUMIX GH7 gali atpažinti platesnį objektų ir tikslinių dalių spektrą, įskaitant žmonių ir gyvūnų akis, transporto priemonių priekį, vairuotojų ir motociklininkų šalmus, pirmąjį traukinio vagoną ir lėktuvo nosį.

 

 

 

 

TURTINGESNĖ TONŲ IŠRAIŠKA


Funkcija „Dynamic Range Boost“ vienu ekspozicijos metu įgyja dviejų tipų vaizdus ir realiuoju laiku juos sintezuoja, kad sukurtų sudėtines nuotraukas, pasižyminčias turtinga tonine gama, net ir scenose, kuriose yra didelių ryškumo skirtumų. Naudojant nejudančius vaizdus, ši funkcija leidžia sodriau išreikšti šešėlių tonus RAW duomenyse. Naudojant vaizdo įrašus, galima įrašyti 13+ žingsnių V-Log/V-Gamut.

 

 

REAL-TIME LUT


LUT galima taikyti nuotraukoms ir vaizdo įrašams pačiame fotoaparato korpuse, todėl galite kurti nuotraukas ir vaizdo įrašus tiesiai iš fotoaparato. Palaikomi „.VLT“ ir „.CUBE“ failų formatai. Naudodamiesi šia funkcija galite sutaupyti laiko sudėtingam vėlesniam redagavimo procesui. Kartu su „LUMIX Lab“ programa galite lengvai kurti savo LUT ir įdiegti jas į fotoaparatą.

 

 

 

SPECIFIKACIJOS


Maksimali skiriamoji geba: 5776 x 4336
Kitos skiriamosios gebos: 3:2 (5776 x 3848), 16:9 (5776 x 3248), 1:1 (4336 x 4336)
Vaizdo santykis š:h: 1:1, 4:3, 3:2, 16:9
Efektyvūs pikseliai: 25 megapikseliai
Jutiklio fotodetektoriai: 27 megapikseliai
Jutiklio dydis: Four Thirds (17,3 x 13 mm)
Jutiklio tipas: CMOS
Procesorius: Venus Engine

ISO: 100-25600
Padidintas ISO (mažiausias): 50
Didinamas ISO (didžiausias): 25600
Vaizdo stabilizavimas: Sensor-shift
JPEG kokybės lygiai: Smulkus, standartinis

Automatinis fokusavimas: Fazės aptikimas, kelių sričių, centrinis, selektyvus vieno taško, sekimas, pavienis, nepertraukiamas, jutiklinis, veido aptikimas, tiesioginė peržiūra

Skaitmeninis priartinimas: Taip (2x-4x)
Rankinis fokusavimas: Taip
Objektyvo tvirtinimas: Micro Four Thirds
Židinio nuotolio daugiklis: 2×
Artikuliuotas LCD ekranas: Visiškai artikuliuotas
Ekrano dydis: 3 coliai
Jutiklinis ekranas: Taip (statinis jutiklinis valdymas)
Ekrano tipas: TFT skystųjų kristalų ekranas (TFT LCD)
Tiesioginė peržiūra: Taip
Vaizdo ieškiklio tipas: Elektroninis
Vaizdo ieškiklio aprėptis: 100%
Vaizdo ieškiklio didinimas: 1,6× (0,8× 35 mm atitikmuo)
Vaizdo ieškiklio skiriamoji geba: 3,686,400
Mažiausias užrakto greitis: 60 sek.
Didžiausias užrakto greitis: 1/8000 sek.
Didžiausias užrakto greitis (elektroninis): 1/32000 sek.
Diafragmos prioritetas: Taip
Užrakto prioritetas: Taip
Įmontuota blykstė: Ne
Išorinė blykstė: Taip (TTL išorinė blykstė (parduodama atskirai))
Automatinis laikmatis: Taip (2 arba 10 s, 10 s su 3 vaizdais)
Vaizdo įrašo formatas: MPEG-4, H.264, H.265
Mikrofonas: Stereofoninis
Garsiakalbis: monofoninis
Saugojimo tipai: CFexpress B tipo, SD (UHS-II)
USB USB 3.2 Gen 2 (10 GBit/s)
Įkrovimas per USB: Taip
HDMI: Taip (A tipo)
Mikrofono prievadas: Taip
Ausinių prievadas: Taip

Belaidis ryšys: Įmontuotas
Nuotolinio valdymo pultas: Taip (laidinis arba išmanusis telefonas)
Akumuliatorius: Ličio jonų baterija 7,2 V, 2200 mAh, 16Wh
Svoris (su baterijomis): 805 g
Matmenys: 138 x 100 x 100 mm

 

 

 

Parašyti atsiliepimą