FEELWORLD MONITOR F5 PRO V4 6&quot,

151,96 €

04918FOC

6971863815794

Galimas pasirinkimas

 1-2 d.d.

"FEELWORLD" MONITORIUS F5 PRO V4 6". "F5 Pro" neabejotinai suteiks akimirksniu didesnę gamybinę vertę sisteminius ir DSLR fotoaparatus naudojantiems fotografams. Ryškus jutiklinis ekranas, profesionalūs programinės įrangos įrankiai ir patogus tvirtinimas yra neįkainojami fotografams, norintiems padaryti daugiau su mažesniu įrangos kiekiu. Monitoriuje yra daugybė naudingų funkcijų, tokių kaip histograma, netikros spalvos, pagalbinė fokusavimo funkcija, įterptas garsas, pikselis prie pikselio, kadrų kreipiniai ir t. t.

 

 

 

 

PRITAIKYTAS KIEKVIENAI SITUACIJAI


Prie fotoaparato tvirtinamo monitoriaus dydis ir svoris yra svarbūs. FEELWORLD MONITOR F5 PRO V4 sveria vos 245 g, turi 1/4-20 varžtus viršuje, apačioje ir dešinėje, kad būtų galima lengvai pritvirtinti laikiklį (cage), adapterį ir pakreipimo rankeną. Jis turi F970 akumuliatoriaus plokštelę ir montavimo / maitinimo rinkinį monitoriaus galinėje dalyje. Įrengimo / maitinimo rinkiniu galima maitinti ir montuoti išorinę įrangą, pavyzdžiui, belaidį siųstuvą, LED lemputę ir kitą įrangą su "Sony F970" akumuliatoriaus plokštele. Monitorius "F5 Pro" suderinamas su daugeliu fotoaparatų ir HDMI jungtį turinčiais įrenginiais ir yra puikus visada keliaujančių fotografų palydovas.

 

 

 

 

DIDELĖ SKIRIAMOJI GEBA


"F5 Pro" užtikrina ryškų vaizdą, idealiai tinkantį fokusavimui ir vaizdo analizei filmavimo aikštelėje ir lauke. 1920x1080 taškų didelės skiriamosios gebos, 16:9 formato ekranas, 500 cd/m2 ryškumas, 1000:1 kontrasto santykis užtikrina puikų detalumą, todėl galite mėgautis ryškesniu ir sodresnių spalvų vaizdu. Platus IPS 160 laipsnių matymo kampas patogus stebėti iš įvairių kampų. FEELWORLD laikosi REC-709 standarto ir kalibruoja kiekvieną monitorių, kad būtų galima pašalinti spalvų atspindžio problemas.

 

 


PAPRASTAS JUTIKLINIO EKRANO VALDYMAS, LAISVAI PRIARTINKITE IR NUTOLINKITE VAIZDĄ


Pritaikius visapusišką jutiklinio ekrano valdymą, galite lengvai ir intuityviai priartinti ir atitolinti kadrą naudodami prisilietimo gestą.

 

 

 

 

 

NAUDOKITE PAPRASTUS BAKSTELĖJIMO IR PERBRAUKIMO GESTUS, KAD ATLIKTUMĖTE KOREGAVIMUS


Integruotas monitorius taip pat yra interaktyvus jutiklinis ekranas, todėl "F5 Pro" nustatymas yra neįtikėtinai intuityvus. Visos funkcijos yra po ranka, todėl funkcijų nustatymus galite keisti paprastais bakstelėjimo ir perbraukimo gestais. Kai reikia išjungti jutiklinio ekrano funkciją, kad ja nebūtų piktnaudžiaujama, galite ją išjungti meniu nustatymo funkcijoje.

 

 


TIKSLUS SPALVŲ ATKŪRIMAS


FEELWORLD monitorius palaiko ITU standartus ir HD vaizdo standarto Rec.709 nuoseklią spalvų erdvę, pažangią vaizdo apdorojimo technologiją, todėl vaizdas aiškiai pateikiamas, spalvos yra itin natūralios, kad būtų užtikrintas tikslus spalvų atkūrimas, kad būtų atkurta fizinė fotografavimo prigimtis, todėl naudotojai gali tiksliai įvertinti įvairių įvesties vaizdo signalų kokybę.

 

 

 

INTUITYVUS VALDYMAS IR MENIU


Norėdami naršyti meniu ir nustatyti funkcijas, galite liesti ekraną arba fizinius mygtukus. "F5 Pro" klavišų paskirstymo dizainas yra paprastas ir lengvai valdomas. Monitoriaus viršuje yra 2 pasirinktinių funkcijų mygtukai, juos galite nustatyti kaip dažniausiai naudojamas funkcijas. Taip pat galite nustatyti kairiojo ir dešiniojo klavišų spartų funkciją tiesiogiai meniu nustatymo funkcijoje, kurią galima nustatyti kaip foninio apšvietimo reguliavimą arba garsumo reguliavimą, tiesiogiai paspausdami "﹤" sumažinkite vertę; tiesiogiai paspausdami "﹥" padidinkite vertę. Monitorius automatiškai išsaugos anksčiau nustatytus parametrus ir išsaugos pradinius nustatymus, kai jį įjungsite kitą kartą. Jo nereikia iš naujo nustatyti, todėl tai patogu ir paprasta.

 

 

 

 

 

YPATYBĖS

 

- Ekrano dydis: 6 colių IPS jutiklinis ekranas
- Skiriamoji geba: 1920 x 1080 pikselių
- Vaizdo kraštinių santykis: 16:9
- Ryškumas: 450 cd/m²
- Įvestis: HDMI, C tipo 5V įvestis
- Išvestis: HDMI, stereofoninės ausinės, DC OUT 8,4 V, cilindras (5,5 mm išorinis, 2,1 mm vidinis; maitina DSLR arba sisteminį fotoaparatą)
- Didelė skiriamoji geba: Full HD 1920x1080; Didelis kontrastas: 1000:1, didelis ryškumas: 450 cd/m², 160° platus žiūrėjimo kampas IPS skydelis
- Ši naujoviška išorinio maitinimo šaltinio konstrukcija sumažina poreikį fotografams jungtis prie išorinio belaidžio perdavimo, LED šviesos diodų ir kitos įrangos
- Palaiko 3D LUT registravimą pagal "Rec.709", naudotojo 3D LUT įkėlimą
- Suteikiamas papildomas maitinimo šaltinis; fotografai gali maitinti savo fotoaparatus
- Visos bangos
- Bangos forma (RGB, Y, YUV)
- Histograma (RGB1, Y, RGB2)
- Peaking Focus Assist (raudona, žalia, mėlyna trys spalvos pasirinktinai išryškina fokusuotas vaizdo dalis)
- Klaidingos spalvos
- Zebra ekspozicija
- Devyni tinkleliai
- Nuskaitymo režimas (nuskaitymas pagal nuskaitymą, per nuskaitymą)
- Priartinimas (4x, 9x, 16x)
- Anamorfinis režimas (1,3x, 2,0x, 2,0x mag, naudotojo nustatytas reguliavimas: 1,20X~2,00X)
- Nuo pikselio iki pikselio
- Centro žymeklis
- Saugi sritis (80 %, 85 %, 90 %, 93 %, 96 %, 2,35:1)
- Santykio žymeklis (4:3, 13:9, 14:9, 15:9, 16:9, 1,85:1, 2,35:1)
- Žymeklio spalvos (raudona, žalia, mėlyna, balta, juoda)
- Kontrolinis laukas (raudona/žalia/mėlyna/mėlyna)
- Vaizdo apvertimas (H, V, H/V)
- Vaizdo sustabdymas
- Priartinti viską (0~500 reguliuojamas)
- U/D ir L/R priartinimas (0~500 reguliuojamas)
- Spalvų temperatūros reguliavimas
- Pakuotėje yra standartiniai priedai: 1× Micro HDMI kabelis, 1× skėtis nuo saulės, 1× pakreipimo svirtis, 1× išardomasis raktas, 1× TYPE-C USB jungtis, 1× vadovas

 

 

 

Parašyti atsiliepimą