TELESIN Fast charge box +2 battery for GoPro Hero 9/10/11 GP-FCK-B11

44,23 €

05201ITP

6974944460586

Galimas pasirinkimas

 1-2 d.d.

TELESIN greito įkrovimo dėžutė +2 baterijos "GoPro Hero 9/10/11" GP-FCK-B11. Mėgaukitės greitu įkrovimu ir ilgesniu įrašymo laiku. Pridedamos baterijos yra 1750 mAh talpos ir skirtos "GoPro Hero 12 / 11 / 10 / 9". Jų pagalba galite lengvai įkrauti savo kamerą! Patogų jų laikymą ir greitą įkrovimą užtikrina dviejų kanalų įkroviklis, kurį taip pat rasite pakuotėje. Palaiko PD standartą ir išsiskiria patvaria, tačiau nešiojama konstrukcija.

 

 

 

 

 

GREITAS ĮKROVIMAS


Tiek komplekte esančios baterijos, tiek įkroviklis palaiko greitojo įkrovimo funkciją. Jums nebereikės ilgai laukti! Dabar bateriją iki 75 % įkrausite maždaug per 30 minučių, o iki 100 % - maždaug per 1,5 valandos. Tai gerokai mažiau laiko nei naudojant standartinius prietaisus. Be to, dėl greitojo įkrovimo ir 1750 mAh talpos derinio baterijas pakanka įkrauti tik apie 30 minučių, kad gautumėte iki 62 minučių įrašymo laiko.

 

 

 

 

 

NAŠUMAS IR SAUGA


Į komplektą įeinančios baterijos išsiskiria įspūdingu tarnavimo laiku - jos tarnaus ilgai. Papildomas privalumas - apsauga nuo viršįtampių, trumpojo jungimo ir kt. Be to, bet kada galite sužinoti esamą įkrovimo būseną. Įkroviklyje įrengti spalvoti šviesos indikatoriai, kurie leis greitai patikrinti, ar baterijos jau įkrautos.

 

 

 

 

 

PATOBULINTAS DIZAINAS


Įkrovikliui gaminti naudotas aukštos kokybės ABS, kuris yra itin patvarus ir atsparus pažeidimams. Įrenginio apačioje esanti neslystanti pagalvėlė suteikia jam daugiau stabilumo ir neleidžia slysti ant stalo ar lentynos paviršiaus. Be to, gaminio USB-C prievadas apsaugotas papildomu dangteliu, kuris saugo jį nuo dulkių. Taip pat verta paminėti praktišką dirželį, kuriuo galite pritvirtinti įkroviklį prie kuprinės ir pasiimti su savimi į kelionę į kalnus arba palapinę.

 

 

 

 

 

 

 

PATOGUS ĮKROVIMAS IR SAUGOJIMAS


Su "Telesin" įkrovikliu galite ne tik greitai įkrauti baterijas, bet ir jas laikyti bei transportuoti. Taip pat rasite specialius skyrius 2 atminties kortelėms. Dabar visus reikiamus priedus visada galėsite turėti po ranka! Be to, prietaisas suderinamas ne tik su "Telesin" baterijomis, bet ir su originaliais "GoPro" baterijomis bei kitų gamintojų baterijomis.

 

 

 

SPECIFIKACIJOS


Pakuotės turinys: įkroviklis, įkraunama baterija x2, USB-C į USB-C laidas, naudotojo vadovas
Prekės ženklas: Telesin
Modelis: GP-FCK-B11
Įkrovimo srovė: 2 A
Įkrovimo įtampa: 4,4 V
Įkrovimo prievadas: USB-C
Darbinė temperatūra: Nuo 0 °C iki 40 °C
Baterijos talpa: 1750 mAh
Baterijos įkrovimo temperatūra: Nuo 10°C iki 45°C
Baterijos iškrovimo temperatūra: Nuo -10°C iki 60°C
Baterijos įkrovimo specifikacijos: 4,4 V - 2A
Įkroviklio matmenys: 67,2 x 67,2 x 65,4 mm
Įkroviklio svoris: 125 g
Baterijos matmenys: 41 x 33,3 x 13,2 mm
Baterijos pakuotės svoris: 33,2 g

 

 

 

Parašyti atsiliepimą